Email:export@chinahuida.cnJiangsu Huida Tibbiy asboblar MChJ, Ltd

Jiangsu Huida Tibbiy asboblar MChJ, Ltd

Лаб транспорт брис са Стуарт Медиум

Лаб транспорт брис са Стуарт Медиум

Транспорт брис Спецификација: Превоз брис са Стуарт медијум се користи за прикупљање, складиштење и транспорт микроба узорка. Осигурати ефективну контролу над карактеристикама и биолошке активности микроба пре анализе, како би се избегло биополлутион.Гамма стерилишу. Детаљи: Коли ...

Product Details

транспорт брис
Спецификација:
Превоз брис са Стуартом медијумом служи за прикупљање, чување и ношење микроба узорка. Осигурати ефективну контролу над карактеристикама и биолошке активности микроба пре анализе, како би се избегло биополлутион.Гамма стерилишу.
Детаљи:
Користи се за прикупљање узорака усне дупље, респираторног тракта, уретра, грлића материце, вагине. Погодан за транспорт, избегавајући загађења. Доступан са различитим саветима узорковања, као што су: Натурал памук, памука који је направио човек, полиестер влакна. Различити узорковања и испитивања услова, различити избори за цустомерс.Ве имају средње транспорт брис као што су: Амиес, Цари Блаир, Стуарт ецт.


Ми смо један од најпознатијих брендова. Молим вас, будите слободни да купи квалитетне лабораторије транспортни брис са Стуарт медијуму са професионалним добављача у Кини. Без премца цена и услуга се нуде.

Hot Tags: лабораторија транспорта брис са Стуарт средње, Кина, добављачима, брендова, цена
Сродни производи
Mualliflik huquqi © Jiangsu Huida Medical Instruments Co., Ltd Barcha huquqlar himoyalangan.
QR Code